samenwerking

Personalgifts en YourSurprise realiseren gezamenlijk grootste aanbod gepersonaliseerde cadeaus 26/03/2015

Roermond/Zierikzee, 11 maart 2015 – Op 31 december 2014 zijn Personalgifts.nl en ARSprintmedia met YourSurprise.com een verregaande strategische samenwerking aangegaan. Met de compleet vernieuwde website van Personalgifts en het assortiment van YourSurprise zijn het productaanbod én het bereik flink uitgebreid.

KRACHTENBUNDELING
YourSurprise is met momenteel 16 webwinkels in 12 landen één van de grootste spelers op de online markt van personaliseerbare cadeaus. Personalgifts staat voornamelijk bekend om zijn boeken met speciale karakters als nijntje, Woezel & Pip, Dikkie Dik en vele anderen, die te personaliseren zijn. De kersverse alliantie vormt volgens beide directeuren voor merken en licentiegevers van speciale karakters en brands een unieke kans om hun fans nog beter te bedienen en zo meer verkopen te behalen. Gerbrand Verton, directeur YourSurprise: “Hiermee wordt het voor merken en licentiegevers mogelijk om in één klap hun productaanbod én bereik flink uit te breiden. Dat maakt ons de ideale partner om mee samen te werken.”

IDEALE PARTNER
De Nederlandse website van Personalgifts is compleet vernieuwd met een vernieuwde huisstijl en een persoonlijke uitstraling. In het nieuwe design van de website is er ook een verbeterde zoekfunctie. Zo kan een klant in slechts enkele stappen het perfecte persoonlijke cadeau van zijn favoriete speciale karakter vinden binnen het zeer ruime assortiment van Personalgifts. “De komende jaren willen we het aantal samenwerkingen, het aanbod persoonlijke cadeaus en het bereik steeds verder uitbreiden”, aldus Nico Veenendaal, directeur van Personalgifts. De bedrijven gaan er gezamenlijk voor zorgen dat consumenten zo snel mogelijk in 12 landen maar liefst 1500 verschillende cadeaus kunnen personaliseren met speciale karakters. Het aanbod komt in alle landen beschikbaar en daardoor jaarlijks onder de aandacht van ruim 10.000.000 unieke bezoekers.

ROLVERDELING
YourSurprise verzorgt de websites, automatisering en technieken die het bestellen en personaliseren van de cadeaus met speciale karakters in de verschillende landen mogelijk maken. Daarnaast neemt het bedrijf het produceren en de verzending, alsmede de meertalige klantenservice, voor zijn rekening. Personalgifts zal zich voornamelijk richten op innovatie en uitbreiding met betrekking tot de speciale karakters. Daarnaast zullen de gepersonaliseerde boeken en chocoladeboxen hier worden vervaardigd. Beide bedrijven blijven werkzaam vanuit uit hun huidige thuisbasis, respectievelijk Zierikzee en Roermond.