ars-print-media-Personal-gifts

Personal Gifts: uniek en innovatief! 24/12/2014

Personal Gifts: uniek en innovatief!

Heeft u al eens voor een kind een uniek boek laten samenstellen waarin hij of zij de hoofdrol speelt? Kinderen die zo’n bijzonder exemplaar hebben ontvangen, zijn blij verrast als zij hun eigen naam en foto in hun persoonlijke boek zien. En dan ook nog in een verhaal samen met zijn/haar favoriete karakter!

Personal Gifts heeft in de afgelopen periode duizenden kinderen blij mogen maken met een uniek kinderboek.

Het is de wens van de consument dat er een enorm korte levertijd is. De webshop van Personal Gifts weet  -ook in drukke tijden- deze wens uit te laten komen:  zodra de bestelling is gedaan, wordt deze  de volgende dag verzonden. Door de investering van ARSprintmedia in IT-technologie voor personalisatie, design en drukwerk zijn de processen geoptimaliseerd met als positief resultaat dat de -normaal gesproken complexe- productie- en leverprocedure als een huis staat. Wij blijven innovatief en zoeken naar nieuwe mediamogelijkheden die deze techniek met zich mee brengt. Daarom delen wij ons specialisme graag, want samen kom je tot nieuwe ideeën.

Voor de gever is een product van Personal Gifts een betaalbare gift, voor de ontvanger een onbetaalbaar cadeau en voor ons natuurlijk een opsteker dat onze producten én de snelle levering zo enthousiast worden ontvangen.